Следвайте Гласове в Един младеж се закичи с етикета Спаси“. Ще

...
Следвайте Гласове в Един младеж се закичи с етикета Спаси“. Ще
Коментари Харесай

Бойко Борисов: От „Промяната“ се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от спасителите в София

Следвайте " Гласове " в 
" Един юноша се закичи с етикета „ Спаси “. Ще би трябвало да спасяваме София от „ Спасителя “. Сега потеглям, с цел да избавям от „ Спасителите “. От „ Промяната “ се отървахме елементарно, в този момент да забележим по какъв начин ще се спасяваме от „ Спасителите “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Златоград.

" Момче, хубаво ще ни спасяваш, само че ние би трябвало да се спасим от теб. Когато аз станах кмет, нямаше един фонтан, нямаше паркове, той ще мине да ги изоре, нямаше метро, имаше няколко километра, да не мине да ги засипе, три лъча има? Да не приказваме за Околовръстното, Южната, Северната дъга, на Семинарията се чакаше часове, на Лъвов мост се чакаше с часове. Фантастичен град стана, ами на телевизионната кула какво беше, това беше преди 10 години - от кое ще спасите? "
Лидерът на ГЕРБ разяснява и идните избори: 
„ Ще похарчим нови 80 млн. за пети подред избори, с цел да произведем един и същи резултат ",

„ ГЕРБ-СДС имат цялостната поддръжка на евроатлантическата общественост. Затова сме поели уговорката да има промяна на правосъдната система ”, добави още той.
„ Как щеше да се усеща Радев, в случай че по наше предложение българският парламент не беше приел за оръжията на Украйна. Кой реши тази задача? ГЕРБ. В предходния парламент, когато управляваше Петков, те не посмяха. Аз бях водач на процеса да присъединим РСМ за Европейски Съюз. Кой, в случай че не ГЕРБ, даде опция България да има цяла ескадрила F-16. Да не изброяваме и другите закони, които направихме и са в интерес на България и президентът Радев, който да има физиономия, когато отиде в Брюксел “, акцентира Борисов.
" Предишният парламент, ръководен от Кирил Петков и държавно управление, не посмяха “, напомни той още по тематиката. 
Борисов подсети, че точно с помощта на ГЕРБ в Народното събрание са признати законите за поддръжка на Украйна, които са разрешили на българските политици, в това число на президента Румен Радев да бъдат с високо вдигната глава в Брюксел.
" Както опорката, че аз и Радев се виждаме и чуваме, тази неистина изчезна през днешния ден, по този начин ще изчезне и една друга неистина. Благодаря на нашите депутати, които са в правна комисия, през вчерашния ден одобриха значим закон за анонимните сигнали. Искаме правосъдна промяна. Това мога да ви кажа. На жълтите павета ние имаме доста симпатизанти, Цвети, те не са техни, дори и тях ги подредиха. Нашият път е този, добави водачът на ГЕРБ. 
" Един юноша се закичи с етикета „ Спаси “. Ще би трябвало да спасяваме София от „ Спасителя “. Сега потеглям, с цел да избавям от „ Спасителите “. От „ Промяната “ се отървахме елементарно, в този момент да забележим по какъв начин ще се спасяваме от „ Спасителите “, сподели още той.
Момче, хубаво ще ни спасяваш, само че ние би трябвало да се спасим от теб. Когато аз станах кмет, нямаше един фонтан, нямаше паркове, той ще мине да ги изоре, нямаше метро, имаше няколко километра, да не мине да ги засипе, три лъча има?
Да не приказваме за Околовръстното, Южната, Северната дъга, на Семинарията се чакаше часове, на Лъвов мост се чакаше с часове. 
Фантастичен град стана, ами на телевизионната кула какво беше, това беше преди 10 години - от кое ще спасите? И това ще се пробват да ви го оферират кметове по места. Същият безпорядък, който стана в страната и всеки политик, който приказва, във всяко изявление има безпорядък. Това ще стане и в градовете “, обърна се той към партийния актив.
Борисов си напомни и по какъв начин преди години е обикалял из Златоград и е обещавал персонално на хората, че ще им се създадат улици, тротоари и асфалт.
" После отново би трябвало да ви спасяваме от спасителите “, предизвести Борисов.
" Аз си потеглям, с цел да избавям от спасители. От " Промяната “ успяхме, върнахме левчето. Сега да забележим по какъв начин от спасителите ще се отървем. Хората гледат и могат да посочат с пръст. Летище в Русе дадоха обещание, самолети до Скопие дадоха обещание. Лъжат, по този начин лъжат, отче! Много мощна медийна поддръжка имат, пара имат - заплащат “, възмути се Борисов.
 

По време на събитието коментар направи и някогашният ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева.
„ Време е шарлатаните на Радев да се омитат от политическата сцена ", счита тя.
Караянчева разяснява и доклада на служебния министър председател Гълъб Донев и неговите думи за застоя в България. Според нея страната е спряла да се развива след ръководството на Бойко Борисов.„ Всички си спомнят какви бяха цените на горивата и храната. А в този момент всичко отиде до тавана през последните седем месеца “, добави Караянчева.
Тя насочи рецензии и към водачите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев. „ За да управляваш една страна, би трябвало да познаваш законите, а те потъпкаха Конституцията “, акцентира Караянчева. По думите й президентът Румен Радев се е отрекъл от Петков и Василев.
Източници: " 24 часа ", NOVA TV
 
 
 
 
 
 
 
21 Яну 202313121 Яну 202327421 Яну 202312021 Яну 202384221 Яну 2023153321 Яну 2023384КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023334511 Яну 2023140419 Яну 202353628 Дек 20221025
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР